Az Animaxx-Premium Kft. célja olyan megoldások és minőségi termékek bevezetése az állattenyésztési piacon, amelyek a legújabb kutatások illetve gyártási eljárások eredményeire épülnek és akár rövid, akár hosszú távú alkalmazásuk a környezetre is pozitív hatást gyakorolva, segítik a termelőket gazdasági céljaik elérésében.

A termékek alkalmazásának célja, az állatkomfort növelése, a közérzet és környezet javításával az állat egészség javítása, ami automatikusan termelékenység növekedést, hasznos élettartam meghosszabbodást és ezen keresztül gazdaságosabb termelést tesz lehetővé.  Célunk a termelési környezet hosszútávon történő javítása, az állatok megfelelő táplálása, ami a következő generációknak is kiváló feltételeket biztosítanak a termeléshez. Ezzel egy időben minden terméknél külön vizsgáljuk a termék- és lebomlási termékeinek állatokra, emberekre és környezetre gyakorolt hatását.

A termékek kiválasztásánál a fenntarthatóságot, mint alapfeltételt tartjuk szem előtt. Célunk az állatjólét fejlesztése, az állatok egészségének megőrzése prevenciós módszerekkel, ezáltal a hasznos élettartam növelése. Célunk olyan kiegészítő megoldások forgalmazása, melyek segítik a termelőket a termelés minél gazdaságosabbá tételében.

További információkért kérjük töltse ki igénybekérőnket!

Személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek és válaszolunk minden felmerülő kérdésre!

További információkért kérjük töltse ki igénybekérőnket!

Személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek és válaszolunk minden felmerülő kérdésre!